(020) 744 330, (063) 666 117, (063) 8 404 495, (063) 666 255 office@autoskolaseka.com

O nama

U skromnim uslovima sa dva instruktora i uz dva vozila 2001.godine osnovana je Auto škola Šeka. Osnivač i vlasnik Muhović Šekija kao cilj postavio je formiranje porodične firme u kojoj će ga naslediti sinovi i posao razvijati dalje u interesu porodice.

Velikim radom, koreknim i poštenim odnosom prema poslu škola je odolevala svim promenama u poslovanju i neprekidno postizala pozitivne rezultate i uspeh.

Danas jedina je auto škola u Sjenici i nesebično je na usluzi sugrađanima uz veoma dobre uslove koji su stvoreni u interesu naših kandidata.

Škola je savremeno opremljena novim i kvalitetnim vozilima koji su uvek tehnički opremljeni, uredni i spremni za obuku kandidata.

Škola poseduje sopstveni poligon za osnovne korake u praktičnoj obuci kandidata i gotovo da je jedina škola u Srbiji koja posluje na ovakav način.

Učionica

Vozni park

Poligon za praktičnu obuku

Zbog uslova u kojima se poslovanje odvija nabavili smo i čistač snega koji je u zimskim uslovima preko potreban zbog nesmetanog rada. Škola poseduje i sopstvenu radionicu za opravku i održavanje vozila.

U obuci B kategorije za koju je škola registrovana koristimo četiri vozila i to dva vozila marke Pežo modela Pežo 208, jedno vozilo model Reno klio i jednu Golf četvorku. Kandidati su zadovoljni mogućnošću izbora vozila na kojem će se obučavati.

Osim vozila i opreme za praktičnu obuku škola poseduje zavidnu kompijutersku učionicu neophodnu za odvijanje teorijske nastave i polaganje teorijskog dela vozačkog ispita.

Želimo da nastaimo sa kvalitetnim i poštenim radom da bi opravdali poverenje koje nam Sjeničani pružaju upisom u našu školu.

Pozivamo Vas da svratite i uverite se u uslove koje smo obezbedili za nesmetanu obuku vozača a zatim se i upišete na kurs obuke a mi ćemo se potruditi da od vas napravimo kvalitetne i savesne vozače koji će biti primer pouzdanosti u saobraćaju.